Monday, August 8, 2011

FINAL DESTINATION 5 DAH KELUAR DAH!!

bagi peminat filem FINAL DESTINATION macam aku ni,korang pasti takkan lepaskan peluang untuk menyaksikan sekuel filem final destination ke 5 ni.

bagi yang taktau filem ni pasal apa,filem ni satu jer motif dia,nak bagitau korang,bila izrail memanggil korang tak boleh lari dah dari kematian walaupun korang menyorok dekat rumah white house yang mempunyai sistem keselamatan paling kebal di dunia tu.

perihal kali ini fokus tentang machine yang mana kita boleh jadi fobia nak jumpa doktor lepas tengok cerita ni,haiyya manyak kesian la sama doktor,mana diorang nak cari duit.saksikan trailer cerita ni.


membariskan pelakon pelakon seperti Nicholas D'Agosto, Emma Bell, dan Arlen Escarpeta, filem ni pasti buat anda rasa seronok menjerit bila tengok ramai ramai dekat panggung wayang.jom try!


Seperti biasa,plot cerita ni sama jer,salah sorang akan dapat petanda kematian kawan kawannya dan berakhir dengan kematian dia sendiri.apa yang best cerita ni ialah cara diorang mati tuu.ngeri tapi aku kan kalau tengok benda ngeri ngeri ni aku pike dalam hati "Alaa,teknik CGI komputer jer tu,rileks rileks,jangan takut."korang pike camtu tak?

No comments:

Post a Comment